Aluhal Event Structure

Bent u op zoek naar een kwalitatieve tent, eventueel voor u op maat gemaakt? Koop uw Aluhal direct bij de producent! Bij TentVerkoop hebben we altijd meer dan 10.000 m² aan tenten, waaronder aluhallen, op voorraad liggen. Op ons terrein staan verschillende aluhallen opgesteld, zodat u zelf de kwaliteit van onze tenten kunt beoordelen. Maak een afspraak via het contactformulier om een Aluhal te bezichtigen op ons terrein in Alphen aan den Rijn.

Afmetingen Aluhal Event Structure

Ons assortiment bestaat uit Aluhallen met verschillende breedte en lengte maten. Wanneer er over een ‘kleine Aluhal’ wordt gesproken, gaat dit om een Aluhal met een afmeting tot 10 meter breed,  met vrije overspanning. Deze Aluhallen vallen onder onze ES 110 structuren.

Een Aluhal vanaf 10 meter breed wordt omschreven als een ‘grote Aluhal’. Deze Aluhallen vallen onder de ES 170 en ES 225 structuren. Het verschil tussen de ES 170 en ES 225 structuren is de dikte van het profiel. Deze Aluhallen zijn verkrijgbaar met een variabele hoogte, afhankelijk van de breedte van de tent.

Ook produceren we bij Tentverkoop de Polygon structuur. Deze Aluhal kenmerkt zich door een overspanning tot 30m breed en flinke hoogte waardoor deze variant ideaal is voor grote evenementen zoals beurzen, festivals en sportevenementen.

Ons assortiment aan Aluhallen op een rijtje:

Aluhal Event Structure is o.a. te gebruiken voor

 • Tentenverhuur
 • Evenementenverhuur
 • Promotie doeleinden, optioneel bedrukt met logo
 • Luxe partytent
 • Opslagtent & werktent
 • Beurzen
 • Verkoop doeleinden
 • Uitbreiding horeca
 • Luxe paviljoentent
 • (semi) Permanent gebruik

Aluhal prijzen

Bent u benieuwd naar de aluhal prijzen? De prijs van een aluhal varieert sterk met de door u gekozen afmetingen. Bij TentVerkoop voorzien we u graag van een persoonlijke offerte of een maatwerkofferte. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan op de daarvoor bestemde pagina. U ontvangt na aanvraag spoedig een offerte van ons. 

5 redenen om een Aluhal te kopen bij TentVerkoop Regtvoort B.V.

 1. Levering uit voorraad van 5m t/m 25m vrije overspanning
 2. Ook snelle levering van maatwerk projecten door eigen werkplaats
 3. Kosteloos 3D visualisaties van uw nieuwe tent
 4. Volledig getoetst volgens NEN 8020-41
 5. Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Aluhallen

Over TentVerkoop Regtvoort

TentVerkoop is dé leverancier van Aluhallen, Pagodetenten, Opslagtenten en Tentvloeren. Wij zijn de enige producerende partij van Aluminium Tentconstructies in Nederland en leveren onze Aluhallen en Pagodetenten inclusief Nederlands- of Engelstalige constructieberekeningen volgens de NEN-EN 13782. Al onze tentaccommodaties voldoen aan de veiligheidsregels uit de NEN 8020-41 die van toepassing is voor de evenementenbranche!

Met een jarenlange ervaring en een team aan specialisten leveren we alleen kwaliteit. 

 Onderstaand een overzicht van gerealiseerde projecten met onze Aluhallen die wij verkocht hebben

Wist u dat wij met grote regelmaat Aluhallen exporteren?

Veel Aluhallen leveren wij uit binnen de Benelux maar wij gaan veel verder!

Wilt u zien aan welke landen wij onlangs hebben geleverd?