Feesttent en feesttenten kopenWilt u een Feesttent kopen voor uw evenement of organisatie? Of wilt u een feesttent kopen namens uw tentverhuurbedrijf om vervolgens te verhuren aan uw klanten?

Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van (aluminium) feesttenten (zoals alutenten en pagodetenten) in Nederland en het buitenland. Op ons terrein liggen altijd meer dan 10.000 m² nieuwe en gebruikte feesttenten en andere tenten voor professioneel gebruik. Feesttenten zijn bij ons te koop in verschillende soorten en maten. Vraag ons gerust geheel vrijblijvend om advies.

U kunt de Feesttenten en onze andere professionele tenten altijd op afspraak bezichtigen.

Afmetingen Feesttent

Een feesttent kopen is mogelijk met verschillende afmetingen en in diverse uitvoeringen. Afhankelijk van het doeleinde van de feesttent en het aantal bezoekers is het formaat te bepalen. Ontvangt u liever advies over de afmetingen van een feesttent? Bel dan naar één van onze specialisten en leg uw vraagstuk voor.

Een aluhal is leverbaar in de volgende uitvoeringen:

Gebruik een Feesttent o.a. voor:

 • Tenten verhuur
 • Buitenevenement / Feest ruimte
 • Partytent
 • Lounge tent
 • Presentatie ruimte
 • Tijdelijk onderkomen
 • Opslag van materialen
 • Etc.

Wilt u ook een professionele Feesttent Kopen?

Rechtstreeks bij de producent een feesttent kopen, bij TentVerkoop is het mogelijk. We bieden een uitgebreid assortiment feesttenten aan, waaronder een aluhal feesttent of een pagodetent. Ontvangt u graag advies voor een feesttent kopen? Onze specialisten helpen u graag bij de verkoop. Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel naar 0172-241206, of vul direct online ons offerte formulier in. U ontvangt binnen zeer korte tijd een vrijblijvende offerte van ons.

Tweedehands Feesttent Kopen

Bij TentVerkoop produceren we niet alleen maar tenten. We bieden ook gebruikte tenten aan. Deze tweedehands tenten zijn nog in uitstekende staat. In ons aanbod vindt u een verscheidenheid aan gebruikte tenten met verschillende doeleinden. Zo verkopen we tweedehands feesttenten zoals een aluhal, tweedehands festivaltenten of tweedehands tijdelijke accommodaties.

Bekijk ons ruimte aanbod aan tweedehands tenten. Een tweedehands feesttent kopen kan direct online via onze website, uiteraard is het ook mogelijk om eerst contact met ons op te nemen of om een vrijblijvend advies te ontvangen.

5 redenen om een Feesttent te kopen bij TentVerkoop Regtvoort B.V.

 1. Levering uit voorraad
 2. Nieuw of tweedehands
 3. Vooraf bezichtigen mogelijk
 4. Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs
 5. Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van feesttenten