Laatste nieuws en projecten

Geïsoleerde accommodatie voor ABC Mobile home (BE)

In opdracht van ABC Mobile home hebben we een volledig geïsoleerde accommodatie geproduceerd en gemonteerd. De semipermanente showroom met afmeting van 15 x 25m x 4.5m is aan de voorzijde voorzien van glaspanelen en een elektrische overheaddeur. De zijwanden zijn opgebouwd uit isolerende Sandwichpanelen en de dakzeilen zijn opgebouwd uit een dubbellaags PVC zeildoek welke op juiste druk worden gehouden middels een low-noise compressor. 3 weken na het uitwerken van de impressie en productietekeningen hebben we de tent kunnen plaatsen.

18 oktober 2016|Algemeen nieuws|

17x110m x 4.5m voor TNT Innight in opdracht van Donselaar Tenten BV

In opdracht van Donselaar Tenten BV uit Renswoude hebben we een enorme hal geproduceerd welke dienst doet als op- en overslagruimte voor alle TNT Innight chauffeurs. De afmeting van de hal is 17 x 110m met een zijwandhoogte van 4.5m. Meer dan 20 laaddocks sluiten aan op de extra ruimte.

13 september 2016|Algemeen nieuws|

Huisvesting Groupama Team France

Vanaf mei 2017 is de thuisbasis van de America’s Cup op Bermuda. Voor het Groupama Team France hebben wij 2 Aluhallen (20x40m x 4.5m & 20x30m x 4.5m) geproduceerd welke nu voor de trainingen staan opgebouwd in Frankrijk. In 2017 worden de tenten gedemonteerd om op Bermuda weer opgebouwd worden. 1 tent word gebruikt voor het dagelijks onderhoud van de catamaran. De boot wordt middels een hijssysteem in de tent opgehangen zodat ook het onderhoud aan de onderzijde mogelijk is. De andere tent word gebruikt als algemene werkplaats.

20 augustus 2016|Algemeen nieuws|

Bermuda here we come….

Enige voorbereiding zit er wel in maar nu we de officiële opdracht hebben ontvangen voor het leveren van 2 Aluhallen (20x40m x 4.5m & 20x30m x 4.5m) zijn we vol aan de slag gegaan met de productie van deze tenten. Zodra de tenten af zijn worden ze naar de Bermuda verscheept en gaan ze dienen als thuishaven voor de catamaran-zeilboot van het Franse team welke mee doen aan de America's Cup.

9 juni 2016|Algemeen nieuws|

Onderkomen NATO project

Ook in Estonia (Estland) zijn onze tenten inmiddels in gebruik genomen. De tenten hebben wij geleverd aan een gerenommeerd Tentenverhuurbedrijf uit Duitsland.

18 mei 2016|Algemeen nieuws|

Cassettevloer volgens huidige eisen pakket klanten

Verschillende klanten hadden ons benaderd met de vraag of wij een vloersysteem konden ontwikkelen waarbij er geen extra ballast meer benodigd was bij het bouwen van de veelgebruikte 10m brede Aluhal. Dit heeft geresulteerd in een door ons nieuw ontworpen Cassettevloer welke inmiddels al door verschillende klanten in gebruik is genomen. De nieuwe ringbalk zorgt er voor dat het volledige gewicht van de vloer als ballast dient voor de tent als verankering en toch nog handzaam is door alle toegepaste materialen. Zonder gebruik van heftruck kan deze vloer gelegd worden. Ook kan er met dit systeem rondom de tent aansluitend een terrasvloer gelegd worden.  

2 mei 2016|Algemeen nieuws|
css.php