TentVerkoop.nl is de grootste specialist op het gebied van professionele tenten van de Benelux en overige internationale landen vanuit Nederland. Doordat wij centraal gelegen liggen in Alphen aan den Rijn kunt u eenvoudig ons assortiment eerst bezichtigen en alle mogelijkheden bespreken.

Export

Naast levering binnen  Nederland doen wij ook aan export over de hele wereld! Heeft u een opdracht die afgeleverd moet worden in bijvoorbeeld Suriname? Geen probleem! Wij regelen het vervoer.

Regtvoort Tenten Export

Export Australië

Maanden van voorbereiding zijn er aan vooraf gegaan om er voor te zorgen dat onze Aluhallen voldoen aan de AS 1170.0, AS 1170.1 AS 1170.2 & AS 1664.1. Deze keuringen waren nodig om onze klanten te bedienen in Australië. Inmiddels hebben wij al verschillende Aluhallen en vloersystemen verscheept naar Australië.
 
Meer informatie over Aluhallen?
Export opslagtent naar Dakar

Stockage in Afrika

Opslagtent 40x60m gemonteerd in Dakar

In opdracht van een groot havenbedrijf in Dakar hebben wij een tweedehands opslagtent van 40x60m geplaatst met ons eigen team in de haven van Dakar. De Opslagtent zal dienen voor de op- en overslag van goederen als aardappels en fruit die in de haven uit de boten worden gelost.
 
Meer informatie over opslagtenten?
Promotie tent Suriname

Export Suriname

Promotie Suriname met ES110

In opdracht van een groot reclamebedrijf dat reclame diensten levert in Suriname hebben wij 3 grote Event Tenten geproduceerd volledig volgens de wensen van de klant. De tenten zijn geheel voorzien van full-color branding, direct op het zeildoek gedrukt. Deze tenten zullen worden ingezet op vele evenementen is Suriname.
 
Meer informatie over deze Aluhallen?
Aluhal geëxporteerd naar Ibiza

Export Ibiza

Shoppen in Ibiza

In opdracht van Sluiz Ibiza hebben wij een Aluhal op maat geproduceerd. De tent wordt gebruikt als semi-permanente Shop. De Aluhal is uitgevoerd met niet-lichtdoorlatend zeildoek waardoor de producten mooi zijn uit te lichten. Voor de montage is een handleiding door ons meegeleverd waardoor de klant zelf in staat was om de montage verzorgen.
 
Meer informatie over deze Aluhallen?
Pagodetent Horeca

Export België

Pintje pakken in België

In opdracht van De Kleine Deugd in Opwijk-Mazenzele hebben wij een luxe horeca accommodatie geleverd. Er zijn 4 Pagodetenten met elke een afmeting van 6x6m geleverd. De paviljoententen zijn rondom voorzien van luxe glaswanden, robuuste aluminium Tentdeuren en isolerende sandwichpanelen.
 
Meer informatie over onze Pagodetenten?
Export Senegal Rental

Export Senegal

Feestelijk Dakar

Verkoop van gebruikte tenten is een activiteit die veel voorkomt bij ons, ook aan Tentenverhuurbedrijven in Afrika. Deze klant zit gevestigd in Dakar en heeft 2 gebruikte Aluhallen aangekocht van 15x30m. Deze Aluhallen zijn door ons volledig nagekeken en gewassen. De tenten gaan in Afrika gebruikt worden voor grote traditionele bruiloftsfeesten.
 
Zie ook ons aanbod Gebruikte Tenten
Export Luxemburg

Export Luxemburg

Gebrek aan opslagruimte in Luxemburg

Agrifeed, gevestigd in Luxemburg kampte met gebrek aan opslagcapaciteit. Men was voornemens om binnen 3 jaar een grote nieuwbouw te plegen en hebben er voor gekozen om een opslagtent aan te kopen van 8x15m. De tent is door afgeleverd in Luxemburg en door ons team volledig gemonteerd in 1 dag. De regelmatige sneeuwval in Luxemburg heeft doen besluiten om een Opslagtent in ijzeren uitvoering te leveren. Middels deze oplossing konden wij voor Agrifeed een goede tent leveren met de juiste prijs-kwaliteit verhouding.
 
Meer weten over onze opslagtenten?