Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen TentVerkoop Regtvoort B.V.

Gedurende de afgelopen 7 jaar heeft oprichter Arno Regtvoort zich met veel passie en bevlogenheid ingezet om TentVerkoop Regtvoort B.V. te laten groeien tot een stabiele, betrouwbare onderneming en marktleider in Nederland. Inmiddels krijgt ook de internationale expansie steeds meer vorm.

Arno heeft besloten om per november 2017 een stap terug te doen en het eigendom van TentVerkoop over te dragen aan nieuwe grootaandeelhouder Fred Slob. Hierdoor ontstaat een verbinding met gerenommeerd tentenverhuurbedrijf Kontent Structures B.V. uit Bodegraven, waarvan Fred tevens eigenaar is.

De neutrale, maar vruchtbare samenwerking als zusterbedrijven die hierdoor mogelijk is geworden zal de daadkracht, slagvaardigheid en innovatieve vermogens van TentVerkoop versterken.

Om de verdere groei en professionalisering vorm te geven is besloten om onze organisatiestructuur op bepaalde punten aan te passen.

Met ingang van juli 2017 is Auke Laarmans aangesteld als Algemeen Directeur. Hij zal verdere uitbreidingen realiseren door te blijven innoveren, intensiever samen te werken met onze afnemers en leveranciers om de kwaliteit en snelheid te waarborgen en alles in het werk stellen om te kunnen voldoen aan de vraag van de markt.

Arno zal op de achtergrond als adviseur betrokken blijven.

De door TentVerkoop geboden kwaliteit, flexibiliteit en service blijven onverminderd hoog in het vaandel staan! Wij verwachten onze processen, producten en dienstverlening in de toekomst nog verder te optimaliseren.

Indien u vragen heeft over de hierboven genoemde veranderingen, neem gerust contact met ons op.