Pagodetent

Pagodetent2018-07-30T07:25:15+00:00

Pagodetent kopen

De Pagodetent is dé perfecte oplossing voor elk party- en tentenverhuurbedrijf voor het verzorgen van bruiloften, beurzen en evenementen. Een Pagodetent geeft ieder evenement een feestelijke uitstraling. Daarnaast zijn Pagodetenten ideaal als entree, food & beverage uitgifte of als garderobe.

Doordat er nagenoeg geen losse onderdelen zijn is de Pagodetent zeer snel te plaatsen met slechts 2 personen. De Pagodetenten zijn zeer eenvoudig koppelbaar met speciale regengoten om grote ruimtes te creëren. Op ons terrein staan demo constructies opgesteld van verschillende tent- en vloersystemen.

Let op! Wij verkopen geen Pagodetenten aan particulieren, alleen verkoop aan (Tentenverhuur)bedrijven. 

De Pagodetent van TentVerkoop.nl is verkrijgbaar in de uitvoering:

5 redenen om een Pagodetent te kopen bij TentVerkoop Regtvoort B.V.

  1. Levering uit voorraad
  2. Leverbaar in bijna elke gewenste kleur
  3. Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs
  4. Volledig getoetst volgens NEN 8020-41
  5. Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Pagodetenten verkoop

Over TentVerkoop Regtvoort

TentVerkoop is dé leverancier van Aluhallen, Pagodetenten, Opslagtenten en Tentvloeren. Wist u dat wij zelfs de enige producerende partij in Nederland zijn? Al onze Pagodetenten worden geleverd inclusief Nederlandse of Engelstalige  constructieberekeningen volgens de Eurocode NEN-EN 1378 en NEN-8020-41 welke vereist zijn voor de evenementenbranche!

Met een jarenlange ervaring en een team aan specialisten leveren we alleen kwaliteit. 

Contact

Wilt u ook een Pagodetent kopen of ontvangt u graag meer informatie over onze Pagodetenten? Neem dan contact met ons op voor gratis advies en/of een vrijblijvende offerte. Ons team van specialisten adviseert u graag!