Speciale Tentstructuren

Naast standaard Aluhallen, Pagodetenten en Opslagtenten verkopen we bij TentVerkoop ook tentaccommodaties met een speciale structuur. Met deze Speciale Tentstructuren maakt u het verschil tijdens evenementen en festivals. Deze opvallende tentstructuren zijn een ware blikvanger. Tijdens het ontwerpen van de Speciale Tentstructuren is er rekening mee gehouden dat er een grote hoeveelheid aan licht en geluid apparatuur in de tent gehangen kan worden. 

Speciale Structuren typen

Ons aanbod aan speciale tentstructuren bestaat uit:

De Speciale Structuren zijn te gebruiken voor

 • Tentenverhuur
 • Evenementenverhuur
 • Festivals
 • Concerten
 • Opslagtent
 • Beurzen
 • Verkoop doeleinden
 • Luxe paviljoentent
 • (semi) Permanent gebruik

Aluhal prijzen

Bent u benieuwd naar de aluhal prijzen? De prijs van een aluhal varieert sterk met de door u gekozen afmetingen. Bij TentVerkoop voorzien we u graag van een persoonlijke offerte of een maatwerkofferte. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan op de daarvoor bestemde pagina. U ontvangt na aanvraag spoedig een offerte van ons. 

5 redenen om een Aluhal te kopen bij TentVerkoop Regtvoort B.V.

 1. Levering uit voorraad van 5 m t/m 25 m vrije overspanning
 2. Ook snelle levering van maatwerk projecten door eigen werkplaats
 3. Kosteloos 3D visualisaties van uw nieuwe tent
 4. Volledig getoetst volgens NEN 8020-41
 5. Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Aluhallen

Over TentVerkoop Regtvoort

TentVerkoop is dé leverancier van Aluhallen, Pagodetenten, Opslagtenten en Tentvloeren. Wij zijn de enige producerende partij van Aluminium Tentconstructies in Nederland en leveren onze Aluhallen en Pagodetenten inclusief Nederlands- of Engelstalige constructieberekeningen volgens de NEN-EN 13782. Al onze tentaccommodaties voldoen aan de veiligheidsregels uit de NEN 8020-41 die van toepassing is voor de evenementenbranche!

Met een jarenlange ervaring en een team aan specialisten leveren we alleen kwaliteit. 

Meer informatie over onze Speciale Structuren?

Ontvangt u graag meer informatie over onze Speciale Tentstructuren? Heeft u vragen of een advies nodig? Ons deskundige team voorziet u graag van een vrijblijvend advies of een passend antwoord op uw vragen. Neem contact met ons op via de contactpagina of bel direct naar 0172-241206