Tentzeilen kopen

In onze opslag liggen meer dan 1.000 zijwanden en 200 dakzeilen klaar voor onze verschillende modellen tenten die wij produceren. Door onze grote voorraad kunnen wij altijd binnen 24 uur complete nieuwe tenten uitleveren maar ook nieuwe tentzeilen leveren indien uw oude vervangen moeten worden.

De levensduur van Tentzeilen wordt grotendeels bepaald door weersinvloeden, frequentie van gebruik en het onderhoud. In normale situaties gaan tentzeilen gerust 10 jaar en langer mee. Zeilen op tentconstructies nabij of aan de kust of op open oppervlaktes kunnen eerder vervangen moeten worden. Zo ook zeilen die toegepast worden op semipermanente constructies die (deels) onder bomen gesitueerd staan. Elke situatie is anders en zal een invloed hebben op de levensduur.

Is uw tent niet door ons geproduceerd, geen probleem! Als we uw zeilen niet op voorraad hebben liggen maken we hoogwaardige productie tekening klaar en u kunt al binnen enkele dagen over uw nieuwe tentzeilen beschikken.

Het ontwerp

Een goed ontwerp is van groot belang. Daarom produceren wij geen zeilen zonder dat hier voor duidelijke productietekeningen voor zijn gemaakt. Met onze 3D tekeningen kunnen we zeer nauwkeurig de maatvoeringen bepalen en ook voorkomen dat er onduidelijkheden zijn tijdens de productie. Bijkomend voordeel is dat u over 10 of 20 jaar exact dezelfde zeilen geleverd krijgt!

Zodra de tekeningen af zijn bespreken we met u de details en kunnen de zeilen geproduceerd worden. Snelle levering, goede kwaliteit en een correcte prijs zijn gegarandeerd!

tentzeilen

tentzeilen-2d

 

 

 

 

 

 

Onze mogelijkheden

De mogelijkheden die wij te bieden hebben zijn ruim. Of het gaat om tentzeilen voor Pagodetenten, Aluhallen of een Semipermanente toepassing, wij kunnen het voor u verzorgen. Voor onze standaard producties gebruiken wij PVC van Serge Ferrari maar indien uw voorkeur uit gaat naar andere merken als Mehler, Verseidag, Heytex of Sattler, u kunt het bij ons aangeven.

De productie

Onze productiecapaciteit is groot, daardoor kunnen we snel schakelen in urgente situaties. Of dit nu de Tentzeilen zijn voor een volledig nieuwe tent of dat het de vervanging betreft van uw bestaande (oude) Tentzeilen, binnen enkele dagen hebben wij uw nieuwe tentzeilen voor u klaar liggen. Door korte lijnen tussen Ontwerp, Toeleveranciers en Productie kunnen we deze service garanderen!

Onze kracht

Onze voorraad is groot, hierdoor kunnen wij onze standaard materialen binnen 24 uur bij u aan huis leveren. Indien het maatwerk betreft is dat geen probleem voor ons. U levert uw bestaande Tentzeil aan en ons team gaat direct van start om een goede productietekening te maken. Zodra u deze tekening goedkeurt gaat de productie voor u aan de slag en kunt u met enkele dagen de zeilen verwachten.

Ga direct naar onze offerte pagina en vraag uw persoonlijke voorstel aan!

Nog meer informatie over onze nieuwe Tentzeilen?

Indien u na het lezen van deze informatie nog meer wil weten over Tentzeilen en de verschillende oplossingen die wij kunnen bieden, kunt u vrijblijvend, op afspraak bij ons langs komen om alle opties verder te bespreken.

Bekijk onze contact pagina en maak vrijblijvend een afspraak!