Vacature Stagiair Allround Commercieel Medewerker

Volg jij momenteel een mbo+ of hbo opleiding met een (technische) commerciële inslag en wil je stage lopen bij een dynamisch bedrijf? TentVerkoop biedt jou die mogelijkheid met een stage als allround commercieel medewerker.

In deze functie ondersteun je de binnendienst in de breedste zin van het woord. Dit houdt in dat je in staat moet zijn om snel te kunnen schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en dat je het vermogen hebt om snel zaken aan te leren. Doordat het takenpakket divers is en de dynamiek hoog ,is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en stressbestendig bent. In deze functie sta je doorlopend in contact met onze klanten, dat maakt de functie leuk en leerzaam maar ook érg belangrijk. Goede communicatieve eigenschappen, zowel verbaal als schriftelijk, zijn voor ons van groot belang.

Uiteraard staat jouw ontwikkeling tijdens deze stageperiode centraal. Binnen een jong en snelgroeiend bedrijf krijg jij de kans om jouw talenten optimaal te benutten. Dus heb jij speciale talenten waarmee je denkt van waarde te zijn voor het bedrijf? Dan krijg je de ruimte om hier iets mee te doen. Op deze manier kan jij je talent optimaal benutten en krijg je een uitdagende stage met de verantwoordelijkheid die bij jou past. Tijdens deze stage word je volledig onderdeel van het team en krijg jij veel eigen verantwoordelijkheden. Daarnaast houden we natuurlijk rekening met je school opdrachten.

Werkzaamheden

  • Het beantwoorden van binnenkomende telefoongesprekken;
  • Het afhandelen van de binnenkomende post en e-mail;
  • Het ondersteunen van de orderadministratie;
  • Het ondersteunen van de afdeling verkoop met de klantenadministratie, prijscalculaties en het maken van offertes;
  • Het ondersteunen in administratieve- en algemene kantoorwerkzaamheden.

Wij bieden

  • Een informele werkomgeving met jonge en gemotiveerde mensen
  • Veel vrijheid voor het uitvoeren van schoolopdrachten of onderzoek
  • Een gevarieerd takenpakket
  • Een gezellige vrijdagmiddag borrel

Bedrijfsprofiel TentVerkoop

TentVerkoop is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van tent- en vloersystemen voor o.a. semipermanente toepassingen en de evenementenbranche. Naast ons standaard leveringsprogramma leveren wij ook maatwerk. Onze producten verkopen wij niet alleen binnen Nederland maar ook daarbuiten.Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn en kent een informele werksfeer. Vanwege de aanhoudende groei zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair!

Beschikbaarheid

Ben jij per direct beschikbaar voor de zomerperiode of voor de eerstvolgende stageperiode? We hebben voor zowel de zomerperiode als het nieuws studiejaar een plek beschikbaar!

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag op gesprek komen om deze mogelijkheid te bespreken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@tentverkoop.nl of neem contact op via 0172-241206 met Robin Banen “Sales Manager’’.